Firmatøj med tryk i høj kvalitet og med en hurtig levering

Skab tryghed hos kunderne og øg din synlighed

At have firmatøj med tryk er et must for stort set alle virksomheder. Uanset om du driver en håndværkervirksomhed, en servicevirksomhed eller lever af at sælge din viden, så gælder det om at tiltrække nye kunder.

Når du har fået trykt dit firmalogo på firmatøjet, så kan du både skabe tryghed hos dine kunder, samtidig med at du kan øge din synlighed og tilstedeværelse over for potentielle kunder.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at få firmatøj med tryk til dig selv og dine ansatte. Jeg tilbyder reklametryk for alle typer virksomheder, og mine kunder kommer fra hele Jylland. Det kan for eksempel være fra Bjerringbro, Randers, Silkeborg eller Viborg.

Mine kunder er så tilfredse, at de kommer igen

Jeg leverer en hurtig service, samtidig med at jeg udfører mit arbejde i høj kvalitet og til en god pris. Det betyder, at mine kunder kommer igen, når der for eksempel kommer nye medarbejdere til, som skal have nyt firmatøj med tryk, eller når virksomheden skifter logo.

Jeg tilbyder dog ikke kun firmatøj med tryk. Jeg kan for eksempel også trykke firmaets logo på bilerne, hvilket igen vil være med til både at skabe tryghed hos kunderne og reklame for virksomheden, når du og dine medarbejdere kører til og fra kunderne.

Ofte stillede spørgsmål omkring firmatøj med tryk

Jeg modtager ofte mange af de samme spørgsmål omkring firmatøj med tryk og mine øvrige tryksager. Derfor har jeg samlet en oversigt her på siden, så du hurtigt kan få svar på de oftest stillede spørgsmål, jeg modtager. Har du et andet spørgsmål til mig, som du ikke kan finde svar på, så hører jeg meget gerne fra dig.

Hvor lang er holdbarheden?

Hvor lang tid firmatøj med tryk holder afhænger blandt andet af kvaliteten af tøjet, og hvordan det behandles. Jeg tilbyder dog som udgangspunkt 5 års garanti på mit arbejde.

Hvor lang er leveringstiden?

Allerede inden for en uge kan du forvente, at trykket er færdigt.

Hvad koster det?

Jeg tilbyder en pris pr. time på 500 kr., men udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.  

Kontakt mig og få et tilbud

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne dine præcise ønsker til opgaven. Det hjælper mig til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål til CN Stickers?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

​​CN Stickers

​Kildesvinget 8, 8850 Bjerringbro

Klik her for rutevejledning

CVR: 37260541

Telefontider

Alle dage: 08.00 - 19.00

SMS og e-mails besvares hurtigst muligt